Moraloppet

Hej! 🙂

IgÄr kördes Moraloppet i den klassiska vasaloppsterrÀngen. Perfekt att fÄ en tÀvling i VasaloppsspÄret med bra motstÄnd. Alltid proffsiga arrangemang nÀr IFK Mora SK arrangerar tÀvlingar.

Kom ivĂ€g bra i starten och det gick inte sĂ„ fort de första kilometrarna. Efter ett tag började tempot skruvas upp av norsken Vinjar och Jimmie J. Efter ett tag började fler och fler slĂ€ppa. Jimmie körde pĂ„ hĂ„rt och jag bet mig fast i ryggen. Tappade nĂ„gra retliga meter vid vasslan och Vinjar och Robert E gick om mig. Var precis sĂ„ jag inte lyckades gĂ„ med dem och försökte jobba ikapp luckan. NĂ€r vi kom till Björnarvet kom andra klungan ikapp mig. Efter det blev det mer eller mindre sĂ€llskapsresa. Gick halvfort och ingen ville dra hĂ„rt. Egentligen borde jag kört pĂ„ och försökt gĂ„ ifrĂ„n och hoppas pĂ„ att fĂ„ med mig nĂ„gon. Men med mer sjĂ€lvförtroende sĂ„ vĂ„gar jag tro mer pĂ„ min egen förmĂ„ga under loppet. NĂ€r vi kom in mot Hemus blev det lite mer körning. Jag blev lite passiv och skulle försökt gĂ„ om lite tidigare dĂ„ mĂ„lrakan var sĂ„ kort. Hade bra fart pĂ„ upploppet men hann inte om fyran och femman. Blev tillslut en sjĂ€tte plats drygt 3 minuter efter segrande Jimmie J. Kul att tĂ€vla pĂ„ hemmaplan och fĂ„ mĂ„nga hejarop efter spĂ„ret, det gillas 🙂

Foto coach HĂ„kan Löfström 😎

Resultat Moraloppet 44km hittar ni hÀr: Resultat Moraloppet 2019

Prisutdelning topp sex

FĂ„tt en bra start pĂ„ sĂ€songen och fĂ„tt bĂ€ttre resultat pĂ„ alla lĂ„nglopp. Kul att kĂ€nna att hĂ„rd trĂ€ning börjar ge resultat. Är tredje Ă„ret jag satsar enbart pĂ„ lĂ„nglopp och stakning. Nu börjar jag orkar hela loppen och vara med nĂ€r det avgörs, kul!!

Ha det gott/ Micke