Tjejvasan 2018

Hej pĂ„ er 🙂

Det har gĂ„tt i ett sedan i lördags, dĂ„ jag Ă„kte tjejvasan. Denna vecka har jag börjat min praktik period pĂ„ ett Ă€ldreboende i Malung-SĂ€len kommun. HĂ€r ska jag vara i tre veckor och nu Ă€r första veckan gjord. Det Ă€r kul att vara ute i verksamheten och ta en ”paus” ifrĂ„n skolbĂ€nken.

Tillbaka till tjejvasan. Dagarna innan var jag sjukt nervös, aldrig varit sĂ„ nervös nĂ„gon gĂ„ng innan 😆 Kanske det beror pĂ„ att jag vill sĂ„ mycket. Vill kĂ€nna att jag har utvecklats och kan göra det bĂ€sta för dagen som jag kan. Jag har inte trĂ€nat lika mycket detta Ă„r som jag gjorde Ă„ret innan. Jobbet i vĂ„r/sommar tog mer tid och energi. Sen trodde jag att det skulle bli enklare att planera in trĂ€ningen nĂ€r jag började studera till sjuksköterska, men ack sĂ„ fel jag hade 😂 Det gĂ„r i ett ruskigt tempo, de har Ă€ndrat upplĂ€gget pĂ„ utbildningen för ett par Ă„r sedan. De tre Ă„ren i GĂ€vle pĂ„ högskolan kĂ€nde jag aldrig att skolan tog sĂ„ mycket tid och energi som denna utbildning gör. Jag fĂ„r vara glad över den trĂ€ningen som blir av och kan dĂ€rför inte jĂ€mföra mig med andra som har Ă„kt skidor i hel sitt liv, trĂ€nar dubbelt sĂ„ mycket eller har talang. Jag har aldrig varit en talang utan mĂ„ste alltid kĂ€mpa mer, men jag Ă€lskar att trĂ€na. Det tar bara lĂ€ngre tid att utvecklas……tyvĂ€rr. Men jag krigar pĂ„ đŸ’ȘđŸ»

Tillbaka till tjejvasan 🙈 Som sagt, nervös dagarna innan och jag kĂ€nde mig sliten och seg. NĂ€r starten gick kĂ€nde jag redan dĂ€r och dĂ„ att jag var trött, saknade power och energi. Det var svĂ„rt att komma ivĂ€g bra, nĂ„gra av Ă„karna framför var svĂ„ra att Ă„ka om och tempot var inte sĂ„ högt. VĂ€l förbi Gopshus började det spricka upp. Efter halva loppet kom jag ikapp en klunga som jag tog sĂ€llskap in till mĂ„let i Mora. Det hade varit roligt och utmanade att nĂ„gon gĂ„ng fĂ„ en bra start, dĂ€r jag kan göra mitt lopp frĂ„n början och kanske hamna i en klunga som Ă„ker lite fortare Ă€n jag 😅 En start som i Ulricehamn (önskedröm😂) vore nĂ„got.

VĂ€l i mĂ„l kom jag 70 av 7618. PĂ„ instagram skrev jag följande: ”Tjejvasan 2018! MĂ„let för Ă„ret Ă€r nu gjort, topp 100. Jag gjorde det jag kunde för dagen. En kropp utan power men ett huvud av pannben 😆 Det var min andra tjejvasa och jag kapade placeringar frĂ„n sist, dĂ„ 150 och idag 70 ↗ Jag Ă€r nöjd med dagen utifrĂ„n förutsĂ€ttningarna đŸ€— Tack för all support lĂ€ngs vĂ€gen, ni vet vilka ni Ă€râŁïž #tjejvasan #mora #lĂ€ngdskidor #stafettvasan #mickeochmallan”

Vilket fĂ„r summera tjejvasan 2018! Kort och inte sĂ„ ingĂ„ende, perfekt 😆

Nu ser jag framemot imorgon dÄ det Àr dags för Team LGL:s att delta i Stafettvasan. Jag hoppas verkligen att det blir varmare. Imorse var det -32 grader, sjukt kallt. Vi i laget har satt en köldgrÀns i starten dÀr vi beslutar om vi ska delta eller ej. HÀlsan gÄr först. Ha en trevlig kvÀll//Malin