Norra Garberg Hill Climb

Hej! 🙂

Idag har jag kört tĂ€vling pĂ„ ”hemmaplan” i Mora, Norra Garberg Hill Climb. Var riktigt propaganda vĂ€der med strĂ„lade sol och hĂ„rda fina spĂ„r. Loppet gick frĂ„n Hemus upp till Norra Garberg. Första 7 km mellan Hemus och Eldris Ă€r lĂ€ttĂ„kta. Sen börjar backarna frĂ„n Eldris upp till Garberg dĂ€r man plockar nĂ€stan 400 höjdmeter. Riktigt bra arrangemang av IFK Mora SK med Tomas Bredberg i spetsen.

Var mÄnga bra Äkare med till start, kul! NÀr vÀl starten gick var det hög fart direkt. Fick slÀppa i de lÀttÄkta partierna och kÀndes som jag och Linus Larsson inte hade nÄgra super skidor. Jag hade inte den bÀsta kroppen heller sÄ var nog inte bara skidorna. Stakade som ett djur men kÀndes som de andra stod och petade. Har inte fÄtt till skidorna till hundra procent pÄ slutet. Isigt, runt nollan och nÄgra varmgrader mÄste jag hitta nÄgot par Redline som gÄr bra i. NÀr jag och Linus passerade Eldris var vi cirka 20 sekunder bakom tÀten.

Tuffade pÄ i backarna och började kÀnnas bÀttre och bÀttre ju lÀngre in i loppet jag kom. Gick tillslut i mÄl pÄ toppen som 9:a. LÄngt efter den urstarka Pontus Nordström som imponerade i backarna upp mot Garberg.

Bilder frÄn dagen:

Backarna har börjatđŸ€Ș Foto: Britta Björklund

Foto: Malin

Foto: Johan Trygg Langd.se

Foto: Johan Trygg Langd.se

Foto: Johan Trygg Langd.se

FĂ„r se nĂ€r nĂ€sta tĂ€vling blir, finns nĂ„gra olika allternativ. Jag börjar bli sugen pĂ„ att springa sĂ„ har hĂ€ngt med Malin pĂ„ nĂ„gra löppass. Skulle var kul att gĂ„ under 35 pĂ„ milen och fĂ„ till ett bra Lidingölopp 🙂 GĂ€ller att smyga igĂ„ng successivt sĂ„ jag inte bli skadad. Blev avhĂ€ngd av Malin i gĂ„r nĂ€r vi körde stegringslopp, har inte hĂ€nt förut!!! Hon Ă€r snabb och stark nuđŸ€©

Ha det gott/ Micke