Löpning och Tjejweekend

Hej!

Tillbaka i Falun efter ett tufft läger på Mallorca. Igår blev det en välbehövlig vilodag för både mig och Malin. Vi fixade med ett projekt som vi håller på med. Kommer bli ett lyft och en början på något nytt.

Idag tisdag var det dags att kicka igång träningen igen. Vaknade av en rejäl smäll och trodde att det var en atombomb som slog ner och att det var krig på gång. Som tur var det ”bara” en rejäl åskknall och vi kunde lugna ner oss och äta frukost innan det var dags för träning. Jag och Malin sprang en fin runda på cirka 20 kilometer där vi plockade över 500 höjdmeter. Sprang en ny stig som Gustav Eriksson har visat mig. Sprang lite fel men tillslut hittade vi upp till Losten efter många om och men 😉 Blev lite extra svängar men en väldigt fin och mysig höstrunda. Är något speciellt men hösten, vackra färger och fantastisk luft. Fantastiskt att ha en flickvän som är så stark att hon kan hänga med och springa med mig. Blev årets längsta löptur för Malin idag, grymt jobbat och tack för en fin tur <3

På eftermiddagen tog vi oss även till Actic och körde styrka. Tog bra och vi fick till ett hårt pass! Kul att träna tillsammans. Här kommer några bilder från löpturen:

Tjejweekend helgen som vi båda var med och höll i tillsammans med Tynell Activity först helgen i Oktober blev väldigt lyckad. Vi har fått väldigt bra feedback och lägret blev en succé. En riktigt maxad helg för deltagarna som fick testa på löpning, simning, yoga, styrka, stavgång, rullskidor och Mtb för de som ville. Det var en härlig stämning där alla pushade varandra och var med efter sina egna förutsättningar. Det var Malins första lägerhelg som ledare och hon fick blodad tand, så kul 😀

Här är några bilder från helgen:

Vi håller nu på att planera en liknade helg i vinter, men med fokus på längdskidor, så håll utkik. Detta vill ni inte missa tjejer!!

Visst börjar man längta till vintern?? Ha en trevlig kväll/ Micke och Malin