Jag kom in!!!!

Glädjehopp! Så glad att jag kom in 🙂

Hej!

Nu har jag någonting att berätta!! Jag är så glad, glad att jag vågade lyssna på mig själv. Jag har länge funderat och har mer och mer känt att jag vill byta inriktning inom jobbvärlden. Därav mitt val av sommarjobb, Hemtjänsten. Trivs bra och det känns nu väldigt bra att jag till hösten ska läsa till sjuksköterska här i Falun, ja ni läste rätt, jag ska utbilda mig till sjuksköterska och det känns spännande och förväntansfullt.

Jag kommer inte gå in djupare på varför jag inte vill jobba inom mäklarvärlden, ni som vet vet 🙂 Mitt beslut att byta och utbilda mig till sjuksköterska känns så rätt! Äntligen tog jag steget och vågade! Jag är så glad, när antagningsbeskedet kom blev jag så glad att jag ville skrika ett glädjetjut, men höll mig då jag var på jobbet. 🙂 Jag sökte Falun i första hand och sen Gävle. Jag är inte jätte sugen på att pendla och är glad över att jag kom in i Falun. Gångavstånd till skolan, perfekt. Sjuksköterskeprogrammet är 180hp (3 år) och innehåller en hel del praktik.

Skolan börjar v.35 vilket passar väldigt bra i min planering då jag jobbar t.o.m v.33 och har en veckan ledigt v.34. Då ska jag och Micke ha en vecka tillsammans. Har ni en dröm, våga ta chansen. Låt inte personer med negativ energi stå i vägen. ”Det är bättre att ångra vad man gjort än att ångra det som aldrig blev gjort” 😉

Önskar er en trevlig lördag//Malin