Hemmaläger och Orsakajt´n imorgon!

Godkväll!

Ännu en träningsperiod är nu genomförd. Väldigt nöjd med träningen jag genomfört hittills och känner att jag ligger i mycket bättre fas än förra året. Den totala belastningen har blivit lite hårdare nu då jag jobbat betydligt mer än förra året. Jag kommer jobba lite mindre från och med Juli vilket innebär att jag kan träna på mer.

Målet i sommar är att få till en lite tuffare vecka varje månad där jag fokuserar lite mer på V02 träning. Helt enkelt vill jag höja min syreupptagningsförmåga för att få en bättre ”motor”. Passen blir lite kortare men desto tuffare där jag vill komma upp i 20-30 minuter i Zon 4/5. Något annat jag jobbar med är att ha fler vilodagar så att kroppen får en chans att återhämta sig, ta åt sig träningen bättre och bygga upp sig starkare. Något jag kan bli mycket bättre på och som jag kan tacka Malin för att jag börjat inse. Mycket och ofta är inte alltid bäst!

Löpintervaller på bana är ett grymt bra pass om man vill jobba med hög puls. Här körde jag 3000m tröskel( zon3), 2000m A3 och avslutningsvis 1200m-800m -400m *2 set i A3-A3+ fart (zon 4-5)

Grillning med Malin vid hoppbackarna i Falun <3

Gjort i ordning balkong i lägenhet, riktigt mysiga kvällar har det blivit med Malin <3

Fint distanspass med Malin i tisdags.

Drickapaus längs bergstigen 🙂

Just nu befinner jag mig i Mora där vi har hemmaläger med IFK Mora SK den här veckan. Imorgon avslutar vi lägret med det traditionsenliga Orsakajt´n. Jag kommer springa 15 km och målet med dagen är springa riktigt fort och ta personligt rekord. Mer om det imorgon efter loppet.

Stakintervaller imorse med IFK Mora SK. Fick slita på slutet, men bra träning med lite tyngre rull. Foto: Johan Trygg

Tills dess får ni hålla tummarna och skänka en tanke til mig vid 12 tiden imorgon när jag är inne på de sista kilometerna 😉 Trevlig kväll 🙂 /Micke