Halvvägs in i 30 timmars veckan

Hej!
Redan hunnit halvvägs in i veckan och träningen rullar på fint. Vasapass i måndags, 3h löpning och 2h rullskidor igår.

Idag blev det lite ändrade planer då ett stort gäng skidkillar skulle ut och cykla. Planen var 3:30h landsvägscykel och sen köra 1:30h rullskidor skejt själv.
Istället drog turen ut på tiden och det blev betydligt längre än planerat. Men det gjorde inte så mycket då det var ett riktigt trevligt träningsgäng i form av Jesper Nyström, Adam Steen, Simon Andersson, Adam Larsson och cyklisten Martin Eriksson. Turen landade på 4:20h och 130km. Var bitvis en del körningar och ganska hetsigt som det gärna vill bli när skidåkarkillar hamnar i grupp med en cykel mellan benen 😉 Men kul att köra på lite men jag har inte mycket att säga till om när Jassenys, Simme och Steen drar på. Vi hann även med en god och välbehövlig fika i Torsång efter 90 km.

Lite foton från Adam Steen:


När jag väl kom hem från cykelturen drog jag ut och körde 45 minuter rullskidor skejt. Lite mer cykling än planerat men det blev ett riktigt bra träningspass.

Ikväll var det dags igen för Tynell Activitys Sommargrupp att dra igång efter ett kortare sommaruppehåll. Det bjöds upp till en rejäl mjölksyrafest i Mördarbacken. Bra jobbat gänget! 🙂 Ni blir väl med i Höstens träningsgrupp? Bara att gå in och anmäla sig om ni vill ha kul, givande och inspirerande träning i grupp 🙂


Imorgon väntar en skön vilodag. Extra bra är att Malin är ledig från jobbet imorgon då hon jobbar i helgen 🙂 Sovmorgon, mysfrukost och en tur till Valbo väntar <3

Ha det gott/ Micke