Filminspelning och tävlingsdags

Godkväll! 🙂

Både i måndags och i onsdags har jag och Malin tillsammans med Tynell Activity spelat in film med Vasaloppet. På måndagen körde jag stakning på badet på Livi och i onsdags körde Malin i Vasaloppsspåret i Mora. Så håll utkik på Vasaloppets och Stadiums media kanaler framöver.

Filminspelning på G 🤗

När Malin filmade i Mora passade jag på att få två fina pass i Vasaloppsspåret. Har kommit väldigt mycket snö i Mora och de flesta spåren var körda, grymt 🙂Lycka, nya Madshus stakskidor och de nya Swix Triac 3.0 😍 Målgången på Moraloppet 🙂 I bakgrunden skymtar den nybyggda Hemusgården. Ett otroligt lyft för Mora skidstadion.

I helgen är det dags för tävling i Älvdalen. Är en två dagars tävling som heter Björnjakten. På lördag kör vi 10 km skate och på söndag kör vi 10 km klassiskt jaktstart där man utgår från lördagens resultat. En riktigt rolig tävlingsform och det brukar var stort startfält i herr klassen.

Har medvetet tagit det lite lugnare i veckan för att vara pigg i helgen. De tidigare tävlingarna jag kört i år har jag tränat väldigt mycket innan eller haft fullt upp runt om tävlingen. Nu blir det enbart att fokusera på min egen prestation och göra ett så bra lopp som möjligt. På lördag tänkte jag även testa igenom mina klassiska/stak-skidor för att se hur de nya skidorna går. Har inte kunnat gjort det tidigare då de yttre förhållandena inte varit optimal ( läs skitig och stenig snö). Börjar närma sig första långloppet, 7 Januari Axa Ski marathon.mmer uppdatera både lördag och söndag efter tävlingarna! Självklart med bra resultat, riktigt taggad 🙂

Ha det gott/ Micke