Dag 4 – Backintervaller löpning

Hej!
Då var sista passet gjort för detta läger. Det har varit grymt givande, kul och jobbigt på ett ett bra sätt. Tack så mycket Lager 157 Ski Team för att ni bjöd in till läger. Ett grymt bra gäng som tillsammans jobbar för att bli bäst. Väldigt inspirerande miljö att få vara med och träna i.

Dagens pass bestod av löpintervaller på en bana som var kring 1,7 km i slalombacken i Grönklitt. Vi körde 4 st intervaller med olika upplägg på varje. Första intervallen körde vi tröskel för att komma igång. Den andra körde vi masstart-all in, först till toppen. Tredje körde vi tröskel igen. Fjärde och sista intervallen körde vi omvänd jaktstart. Helt enkelt startade den som var sist i masstarten först och därefter startade vi med 5-30 sekunders mellanrum. Gick ut som fjärde sist på jaktstarten och var riktig kul att jaga de framför. Grymt bra upplägg på passet som gjorde att man tog ut sig det lila extra. Jag hade svårt att driva riktigt hög puls idag, även fast insatsen var hög. Det var jag inte ensam om och inte så konstigt efter tuffa lägerdagar. Jag kände mig rätt stark idag, men mot Jimmie Johnsson var det inte mycket att göra åt! Han var riktigt stark idag och vann både mass- och jaktstarten.

Kände mig rätt nöjd när jag satte mig i bilen mot Falun. Har haft riktigt bra träningsdagar och fått nya trevliga bekantskaper. Nu behöver kroppen vila för att återhämta sig och bygga upp sig. Blev inte sämre när Malin gjorde en supergod middag på balkongen, skönt att vara hemma igen <3

Ha det gott 🙂 / Micke