Check

Hej! 🙂

Idag var det dags för mig att köra 3000m test igen. Det var sista chansen att gĂ„ under 9:30 min, dĂ„ jag har haft som mĂ„l att klara innan det innan den 1 september. Dagen till Ă€ra fick jag inte med mig nĂ„gon som ville springa med mig. SĂ„ de fick bli ”one man show” pĂ„ Lugnets friidrottsbana. Det hade regnat en hel del inatt men det var en skön och frisk luft att springa i. Jag började med att vĂ€rma upp och köra 1,5 km tröskel i strax under 4 min/km tempo, lĂ€tt och kontrollerat. Kroppen kĂ€ndes bra sĂ„ jag hade goda förhoppningar om en bra tid.

Lite lĂ€tt nervös startade jag testet. Första kilometern gick pĂ„ 3:05, andra 3:10 och sista 3:11. Yes!! 9:26 min solo Ă€r inte illa och nytt rekord, bra dĂ€r!! Skönt att klara av Ă€nnu ett av sommarens trĂ€ningsmĂ„l 🙂 Jag kĂ€nner mig riktigt nöjd.

TyvÀrr sÄ gillar GPS-klockan inte att springa runt runt, sÄ tiderna pÄ klockan visade ett snitt pÄ 3:03 min/km. AlltsÄ drygt 5 sekunder fortare per kilometer.

Efter testet var vi nÄgra skidÄkare som hjÀlpte Uffe pÄ Intersport att flytta till deras nya lÀgenhet. Blir riktig fint dÀr.

Flytt firma S2A 😉

PĂ„ eftermiddagen/kvĂ€llen körde jag ett stakpass med Malin som skatade. TyvĂ€rr blir det alldeles för sĂ€llan vi trĂ€nar med varandra nu för tiden. Malin har endast kört 5-6 rullskidspass sen i vintras och har haft mer fokus pĂ„ löpningen pĂ„ slutet. Planen Ă€r att komma igĂ„ng mer med rull i början av oktober. Sista löptĂ€vlingen hon ska genomföra först Ă€r Rosabandetloppet den 24 september 🙂 SĂ„ förhoppningsvis fĂ„r vi trĂ€na mer med varandra nu nĂ€r hon har börjat plugga.

Imorgon Ă€r det en stor dag 😉 Men tills dess ha det gott!! / Micke