Bessemerloppet 2019

Hej! 🙂

I söndags var jag till Högbo och körde Bessemerloppet 52 km. Hade bestÀmt mig innan loppet att jag skulle orka hela loppet och fÄ med mig en positivare kÀnsla i kroppen Àn helgen innan dÄ jag total vÀggade. Var noggrannare med kost och vÀtska innan loppet och blandade sportdrycken ( Elite 100 Sports) starkare Àn tidigare.

NĂ€r vĂ€l starten gick blev det körning direkt. Anton Karlsson var stekhet och gick solo under loppet, imponerade. Fick sjĂ€lv i princip slĂ€ppa direkt och fick slita. Tyckte skidorna gick segt och armarna var sega i början. Hamnade i tredje klungan med Hedbys och Wedin. Gick halvfort men inte tillrĂ€ckligt fort för att komma ikapp andra klungan. Som tur var blev bĂ„de skidor och armar piggare under loppet. Efter halva loppet blev jag och Hedbys sjĂ€lva och samarbetade bra. Orkade inte gĂ„ med en stark Hedbys pĂ„ slutet och gick i mĂ„l som sjua. TyvĂ€rr var jag för dĂ„ligt i starten av loppet. Kanske skulle jag hoppat toppningen av skidorna đŸ€” Tar med mig att jag krigade pĂ„ och lyckades vĂ€nda det och blev piggare och kom in i loppet bĂ€ttre. Det Ă€r svĂ„rt att ta in tid om man inte gĂ„r med i starten.

Konstigt nog kĂ€nner jag mig piggare efter loppet Ă€n innan. Armarna kĂ€nns bĂ€ttre och piggare, skönt att det slĂ€ppt 🙂

Bessemerloppet var Àven sista deltÀvlingen i Svenska LÄngloppscupen dÀr jag tillslut slutade tvÄa efter fem deltÀvlingar. Hade som mÄl att vinna cupen i Är men har tyvÀrr gjort nÄgra sÀmre lopp som jag inte Àr nöjd med. Grattis Linus Larsson till segern i cupen med stark och stabil Äkning i vinter.

TvÄa i Svenska LÄngloppscupen.

Nu vÀntar de sista förberedelserna mot Vasaloppet. Ha det gott / Micke